Wij gaan duizenden bedrijven vertellen hoe goed jullie bij elkaar passen.

Deze pakketten zijn ontworpen om jullie vaker aan de juiste tafel te krijgen. Hierbij krijg je een indicatie van de telemarketing tarieven.

 BronsZilverPlatinum
Inclusief alle voorbereiding- en startkostenTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Vaste telefonische accountmanagerTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Voeren van professionele dialogen Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Kwalificeren van prospectsTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Resultaat gericht opschonen en verrijken van bestandenTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Aantal benaderde bedrijven op jaarbasis2400600012000
Genereren van leads op maandbasisMin.10Min. 15Min. 25
Kennismakingsafspraken op maandbasisMin. 1Min.4Min. 6
Gekwalificeerde afspraken arrangerenTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Mobiele App voor real time resultaten onderweg Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Suggesties voor content marketingTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Versturen informatie aanvragen en opvolging hiervanTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Telemarketing consulting en adviesTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.Telemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Versturen van afspraakbevestigingenTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Mogelijkheid tot integratie met eigen CRM AgendaplanningTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Gebruik van professioneel Customer Relation Management inclusief verkoopprognoseTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
AgendaplanningTelemarketing is de eerste klik, de eerste indruk die klanten van jullie krijgen.
Prijs per week:€ 199,-€ 399,-€ 750,-

Hoe jij voordeel haalt uit de diensten in de pakketten 
Inclusief alle voorbereiding- en startkostenVoor wij gaan bellen willen we graag alles weten over jullie producten en diensten. We nemen hier ruim de tijd voor. We proberen verschillende verhaallijnen om te komen tot een goed gesprek met jullie prospects.
Vaste telefonisch accountmanagerEen vaste, ervaren telefonische accountmanager zorgt voor een optimale relatieopbouw en persoonlijke klik.
Voeren van professionele dialogenDoor onze belangstelling en nieuwsgierigheid komen we veel te weten over jullie prospect. We houden een vinger aan de pols en signaleren kansen en trends vanuit de markt.
Kwalificeren van prospectsOm onze uren zo efficiënt mogelijk te benutten houden we jullie kwalificatie eisen goed in de gaten. Zo bellen we alleen de prospects waar jullie mee aan tafel willen.
Resultaat gericht opschonen en verrijken van bestandenTerwijl we bellen brengen we de prospects in kaart, verzamelen we email adressen en verrijken we jullie database met interessante informatie.
Kom in contact met 2400 bedrijven op jaarbasisDoor elke week een aantal uur actief je klanten- en prospect bestand te bewerken benader je veel bedrijven en kom je in contact met veel kansen.
KennismakingsafspraakWij zijn bedreven om jullie aan tafel te krijgen met de juiste beslisser om te komen tot een waardevolle kennismaking.
Gekwalificeerde afsprakenBij gekwalificeerde afspraken zijn jullie diensten onder de aandacht gekomen, is er een noodzaak om tussen nu en zes maanden tot aanschaf over te gaan. Er is budget of er kan budget vrij gemaakt worden.
Mobiele app voor onderwegBij gekwalificeerde afspraken zijn jullie diensten onder de aandacht gekomen, is er een noodzaak om tussen nu en zes maanden tot aanschaf over te gaan. Er is budget of er kan budget vrij gemaakt worden.
Suggesties voor content marketingDoordat wij veel contact hebben met jouw markt weten we wat er speelt. We kunnen dan ook onderwerpen aanreiken als het gaat om blog's of social media berichten.
Versturen van informatie aanvragen per email en opvolging hiervan.In speciale templates wordt de prospect of klant van jouw informatie voorzien. Dit kunnen wij direct verwerken waardoor de klant meteen over de informatie beschikt.
Ook de opvolging hiervan nemen wij voor onze rekening.
Telemarketing consulting & adviesJe beslist zelf hoe en waar je deze uren voor inzet. Advies op maat waar en wanneer je het nodig hebt.

Versturen van afspraakbevestigingen
Wanneer er een afspraak is gemaakt versturen wij direct een afspraakbevestiging. Makkelijk en professioneel, zo wordt het niet vergeten en weet de klant wie er komt.
Mogelijkheid tot integratie met eigen CRM AgendaplanningWerk je met een eigen CRM systeem dan kunnen wij daarin werken. We zijn gewend om met verschillende systemen te werken.
AgendaplanningDe afspraken kunnen we desgewenst direct in outlook of jullie online agenda verwerken. zo is deze altijd up-to-date.