Probeer All Telemarketing, gratis proefperiode!!

Overweeg je telemarketing in te zetten maar weet je niet zeker of dit voor jullie werkt?
Of wil je met zekerheid kunnen zeggen dat wij de juiste telemarketeers voor jullie zijn?
Dan is deze aanbieding speciaal voor jullie!

Lever een adresbestand aan van 20 prospects en laat deze vrijblijvend door ons bellen. Ontvang terugkoppeling en beslis of je gebruik wilt maken van ons vervolgaanbod:

Eén dag telemarketing voor 399,-

In één dag telemarketing doen wij een diepgaande scan van jullie markt. We testen jullie propositie, verzamelen reacties van jullie prospects en vinden de namen van key-beslissers. Alle kennis die we opdoen koppelen we aan jullie terug, zodat je na deze dag weer een stapje verder bent dan daarvoor. Na één dag telemarketing geven we jullie een eerlijk advies over de rol van telemarketing in jullie salesproces.

Eén dag telemarketing is inclusief:

  • Diepgaand intakegesprek
  • Beluren van senior telemarketeer
  • Namen van beslissers
  • Gespreksverslagen
  • Telefoonkosten
  • Rapportage

Dit kun je ervan verwachten

Tijdens de introductiedag genereren we interesse, leads en informatieverzoeken voor jullie organisatie. Tijdens één dag is er echter geen tijd voor terugbelafspraken of follow-ups, daarom richten wij ons niet op het winnen van kansrijke face-to-face ontmoetingen. Toch zal deze dag jullie waardevolle inzichten en een paar interessante leads opleveren om zelf binnenkort nog achteraan te bellen.

Wil je liever dat wij deze leads gaan bewerken? Dan bieden we je éénmalig de mogelijkheid om de introductiedag met twee of drie dagen te verlengen.

Dit vragen we van je terug

Er schuilt hier geen addertje onder het gras. Wij zetten tijdens de introductiedag alles op alles om er een groot succes van te maken, zodat we jullie overtuigen van onze kracht.

Van jullie vragen we serieuze interesse in het uitbesteden van telemarketing en een beschikbaar budget voor wanneer de introductiedag telemarketing een succes is.
Let op! Wij specialiseren ons in het realiseren van kansrijke afspraken voor B2B organisaties. Onze werkwijze is niet geschikt voor B2C of telefonische verkoop.

Kunnen we morgen beginnen?

Telemarketing uitproberen? Neem direct contact met ons op!
Na een uitgebreide inventarisatie van jullie bedrijfsactiviteiten en doelstellingen, een diepgaande telefonische briefing en afstemming over welke bedrijven we voor jullie gaan bellen gaan we zo snel mogelijk van start!

Ik wil telemarketing uitproberen!