Zij komen nog eens terug

In de ELJES-tijd hebben we Petra (oprichtster van All Telemarketing) ingezet om d.m.v. cold calling afspraken te genereren. Ze maakte gebruik van een team kwalitatieve bellers (minimaal HBO niveau) die na een intake met mij aan de slag gingen. Doordat er een vast team op het project zat was de kwaliteit gewaarborgd. De vooraf afgesproken kwalitatieve aantallen van de afspraken werden gehaald. In het gespreksverslag was duidelijk waarom een bedrijf de afspraak had gemaakt. Kortom: ik was tevreden met deze samenwerking.

Edwin de Groot

NRC Media (b2b)

All Telemarketing heeft met haar team onze campagne voor gemeenten en zorg opgevolgd. Voor mij als Account Manager uitermate prettig dat dit al heel snel een volle agenda opleverde! Voor volgende campagnes zullen we zeker weer gebruik maken van de expertise hier!

Jasja Goumans

Garmin Nederland

Ik heb All Telemarketing leren kennen als zeer betrokken en deskundige telemarketeers. Inmiddels maak ik gebruik van hun expertise om mijn business te laten groeien. Zij voelen goed aan wat onze wensen en behoeften zijn en weten dit heel goed naar mijn klant toe te vertalen.

Begin juni zijn we begonnen met een proefpilot. Het team van All Telemarketing neemt het stukje cold calling voor SMART Organized voor hun rekening en weten dit heel goed in te vullen. De resultaten liegen er niet om. Afspraken worden opdrachten mede dankzij hun goede zorgen en voorwerk! De samenwerking verloopt uiterst plezierig en ik zal in de toekomst zeker gebruik blijven maken van dit team!

Bettina Vrielink

SMART Organized

All Telemarketing heb ik ingeschakeld voor een spoedopdracht. Ik moest in een tijdsbestek van 2 weken een cursus vol krijgen. All Telemarketing is de volgende dag eerst een uur gaan bellen en gaf de resultaten door. Deze waren zeer positief, dus ik gaf opdracht de rest van de bellijst ook af te werken. De terugkoppeling was duidelijk en keurig verwerkt in Excel. Telefonisch neemt All Telemarketing uitgebreid de tijd om de lijst door te nemen en geeft je goede tips vanuit haar expertise. Ik kan All Telemarketing van harte aanbevelen.

Barbara Rijskamp

Rijskamp Fiscaal

In hoog tempo levert All Telemarketing de gewenste resultaten en ondertussen houden ze op prettige wijze contact over voortgang en eventuele bijsturing. All Telemarketing doet wat ze beloofd. Van harte aanbevolen!

Michell Ipskamp

Tele2 Nederland

Petra (All Telemarketing) heeft mij positief verrast op het gebied van telemarketing. Niet alleen de mooie return on investment maar ook de prettige manier van communiceren, het meedenken, de betrokkenheid bij het project en de snelheid waarmee acties werden voltooid krijgen een dikke voldoende!

Merijn de Steur

Open Circles BV

Petra is met haar bureau All Telemarketing onze professionele partner in het realiseren van afspraken met potentiële klanten van FlowPeople. All Telemarketing functioneert bovendien voor ons als verkoop binnendienst, door de wijze waarop zij de follow up van onze commerciële acties verzorgt. Petra is daarmee voor ons een uiterst plezierige en professionele partner.

Leonard Faber

Flow People BV