Wij gaan duizenden bedrijven vertellen hoe goed jullie bij elkaar passen.

Deze pakketten zijn ontworpen om jullie vaker aan de juiste tafel te krijgen. Hierbij krijg je een indicatie van de telemarketing tarieven. Ook hebben we een speciale, gratis kennismakingsactie!

Brons Zilver Platinum
Inclusief alle voorbereiding- en startkosten
Vaste telefonische accountmanager
Voeren van professionele dialogen
Kwalificeren van prospects
Resultaat gericht opschonen en verrijken van bestanden
Aantal benaderde bedrijven op jaarbasis 2400 6000 12000
Genereren van leads op maandbasis Min.10 Min. 15 Min. 25
Kennismakingsafspraken op maandbasis Min. 1 Min. 4 Min. 6
Gekwalificeerde afspraken arrangeren
Mobiele App voor real time resultaten onderweg
Suggesties voor content marketing
Versturen informatie aanvragen en opvolging hiervan
Telemarketing consulting en advies
Versturen van afspraakbevestigingen
Mogelijkheid tot integratie met eigen CRM Agendaplanning
Gebruik van professioneel Customer Relation Management inclusief verkoopprognose
Agendaplanning
Prijs per week: € 199,- € 399,- € 750,-
Hoe jij voordeel haalt uit de diensten in de pakketten
Inclusief alle voorbereiding- en startkosten Voor wij gaan bellen willen we graag alles weten over jullie producten en diensten. We nemen hier ruim de tijd voor. We proberen verschillende verhaallijnen om te komen tot een goed gesprek met jullie prospects.
Vaste telefonisch accountmanager Een vaste, ervaren telefonische accountmanager zorgt voor een optimale relatieopbouw en persoonlijke klik.
Voeren van professionele dialogen Door onze belangstelling en nieuwsgierigheid komen we veel te weten over jullie prospect. We houden een vinger aan de pols en signaleren kansen en trends vanuit de markt.
Kwalificeren van prospects Om onze uren zo efficiënt mogelijk te benutten houden we jullie kwalificatie eisen goed in de gaten. Zo bellen we alleen de prospects waar jullie mee aan tafel willen.
Resultaat gericht opschonen en verrijken van bestanden Terwijl we bellen brengen we de prospects in kaart, verzamelen we email adressen en verrijken we jullie database met interessante informatie.
Kom in contact met 2400 bedrijven op jaarbasis Door elke week een aantal uur actief je klanten- en prospect bestand te bewerken benader je veel bedrijven en kom je in contact met veel kansen.
Kennismakingsafspraak Wij zijn bedreven om jullie aan tafel te krijgen met de juiste beslisser om te komen tot een waardevolle kennismaking.
Gekwalificeerde afspraken Bij gekwalificeerde afspraken zijn jullie diensten onder de aandacht gekomen, is er een noodzaak om tussen nu en zes maanden tot aanschaf over te gaan. Er is budget of er kan budget vrij gemaakt worden.
Mobiele app voor onderweg Bij gekwalificeerde afspraken zijn jullie diensten onder de aandacht gekomen, is er een noodzaak om tussen nu en zes maanden tot aanschaf over te gaan. Er is budget of er kan budget vrij gemaakt worden.
Suggesties voor content marketing Doordat wij veel contact hebben met jouw markt weten we wat er speelt. We kunnen dan ook onderwerpen aanreiken als het gaat om blog's of social media berichten.
Versturen van informatie aanvragen per email en opvolging hiervan. In speciale templates wordt de prospect of klant van jouw informatie voorzien. Dit kunnen wij direct verwerken waardoor de klant meteen over de informatie beschikt. Ook de opvolging hiervan nemen wij voor onze rekening.
Telemarketing consulting & advies Je beslist zelf hoe en waar je deze uren voor inzet. Advies op maat waar en wanneer je het nodig hebt.
Versturen van afspraakbevestigingen Wanneer er een afspraak is gemaakt versturen wij direct een afspraakbevestiging. Makkelijk en professioneel, zo wordt het niet vergeten en weet de klant wie er komt.
Mogelijkheid tot integratie met eigen CRM Agendaplanning Werk je met een eigen CRM systeem dan kunnen wij daarin werken. We zijn gewend om met verschillende systemen te werken.
Agendaplanning De afspraken kunnen we desgewenst direct in outlook of jullie online agenda verwerken. zo is deze altijd up-to-date.